Enskilt dricksvatten i VA-planering: Ecoloops webinarium lockade många deltagare

Helfrid Schulte-Herbrüggen, Mats Johansson

I slutet av april anordnade Ecoloop ett webinarium gällande enskilt dricksvatten i kommunal och regional VA-planering. Webinariet hölls av Helfrid Schulte-Herbrüggen och Mats Johansson.

”Det är positivt att vi kan komplettera de konferenser, smedjor och seminarier vi arrangerar med dessa typer av möten. Webinarier är effektiva och innebär att vi i större utsträckning kan erbjuda tjänstepersoner riket runt att delta”, säger Helfrid Schulte-Herbrüggen.

I webinariet, som pågick i två timmar, deltog drygt 30 kommunrepresentanter och fem personer från länsstyrelser. Deltagarna hade möjlighet att ställa frågor i mötets chatt där några besvarades löpande av föreläsarna.

”Detta var första gången vi anordnade denna typ av möte om dricksvatten och nu går vi vidare och erbjuder ett utbildningspaket som vi kan genomföra både via webben eller på plats hos kommuner och länsstyrelser”, säger Mats Johansson.

Ecoloop planerar också webinarier gällande masshantering och hantering av sulfidjordar, dessa kommer hållas under hösten.

Här kan du läsa VA-guidens referat från webinariet gällande enskilt dricksvatten (betallänk). Vill du veta mer om Ecoloops utbildningar gällande dricksvatten, se här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s